Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens

Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagensBeinsdorp, 29 december – Bij een ongeval op de Venneperweg is zondagmiddag een vrouw gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond half drie, toen een bergingsvoertuig twee stilstaande personenwagen over het hoofd zag.

Op het allerlaatste moment heeft de chauffeur nog geprobeerd om te stoppen, maar dit mocht niet baten. Hij klapte achterop een personenwagen die hierdoor weer op zijn voorganger botste. Het slachtoffer zat in de eerste wagen en is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten

 

foto 1 foto 2 foto 3 Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

5 gedachten over “Beinsdorp: Bergingswagen klapt op stilstaande wagens”

  1. Moi

    @Henk

    Een beetje kortzichtig, hoeveel berichten van aanrijdingen met personenauto’s komen er dagelijks langs op deze site?

    Aanrijdingen met speciale voertuigen en vrachtauto’s vallen altijd meer op. Dat zegt echter niet dat het meteen dat de chauffeurs onverantwoordelijk, slecht opgeleid of te lange dagen maken.

    Aan de foto’s is trouwens te zien dat de zon al zeer laag staat en aangezien deze foto’s minimaal 15minuten na de aanrijding zelf gemaakt zijn is het heel goed mogelijk dat de zon een rol heeft gespeeld.
    Daar komt bij dat een ongeluk soms ook echt een ongeluk is en niet als oorzaak onverantwoordelijkheid of iets dergelijks heeft. Iedereen mist wel eens iets en een fractie van een seconde afleiding kan al voldoende zijn om iets over het hoofd te zien.

    Kortom, ik geef deze chauffeur het voordeel van de twijfel, hij heeft gewoon pech gehad en baalt er zelf waarschijnlijk ook zwaar van.

    2 ongevallen met een bergingsvoertuig (of wat dan ook) maakt nog niet dat het een structureel probleem is.

  2. Henk

    Is niet de eerste keer dat een berger achterop stilstaande auto’s klapt. Is een paar maanden geleden ook al gebeurd op de N201 thv brandweer hoofddorp. Waar zijn die chauffeurs allemaal mee bezig tijdens het rijden?? Of maken ze te lange dagen? Erg onverantwoordelijk!!

  3. Moi

    Eens, al die zooi die te pas en te onpas op de rijbaan wordt geplaatst om het verkeer in toom te houden zijn mega irritant.

    Maar er zit natuurlijk ook een andere kant aan het verhaal, zo te zien is dit in een woonstraat gebeurt en is de weg goed en recht. Zou het misschien kunnen zijn dat die obstakels zijn geplaatst omdat men daar als idioten door die straat reed? M.a.w. dat wij (autobobilisten) daar zelf verantwoordelijk voor zijn?

    Ik ga niet alles wat wegbeheerders doen goed praten want bij veel zaken vraag je, je af of het niet anders/beter/veiliger had gekunt. Maar dit lijkt mij een typische straat waar dit is gebeurt omdat de automobilisten zich daar in de oude situatie niet konden gedragen?

  4. Onno

    Aan de andere kant, waarom staat iemand dan ook stil op de rijbaan? o wacht…. ik zie weer obstakels op de rijbaan….. Opnieuw een ongeval door die levensgevaarlijke manie van wegbeheerders om te pas en onpas rommel op de rijbaan te plaatsen.
    Tijd dat de ARBO zich hier eens mee gaat bemoeien, ik mag ook niet zonder een harnas en flink wat touwen binnen 4 meter van een dakrand komen als ik geen helmen, handschoenen en veiligheidsschoenen aanheb, maar ik mag wel het risico lopen tegen bussluizen, bloembakken, obstakels en andere ellende op de rijbaan aan te kachelen of daar van achter aangereden te worden door iemand die (terecht) niet verwacht dat iemand plost stilstaat op een doorgaande rijbaan…..

  5. verwonderd mij niets ,die lui rijden vaak als idiote .

Reacties zijn gesloten.