Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail

Lijnden: Automobilist belandt in de vangrailLijnden, 20 december – Een automobilist is vrijdagmiddag in de vangrail beland op de afrit van de A5. De bestuurder kwam vanaf de kant van Hoofddorp en reed via de A5 richting de A9, vlakbij de A9 werd de automobilist afgesneden door een donkerkleurige wagen, hierdoor begon de auto in de slip en al tollend raakte de wagen nog een medegebruiker om vervolgens tegen de vangrail te botsten en achterstevoren tot stilstand te komen.

De automobilist raakte hierbij gewond, na de eerste medische zorg in de ambulance is de bestuurder voor verdere zorg over gebracht naar het ziekenhuis. De andere wagen liep alleen een deuk op, de veroorzaker is doorgereden. De auto is afgevoerd door de bergingsdienst. Door het ongeval was de rechter rijstrook van de afrit afgesloten, wat enig overlast veroorzaakte voor het overige verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail Lijnden: Automobilist belandt in de vangrail

 

Misschien vindt u dit ook interessant?