Hoofddorp: Brandweer moet vrouw uit auto knippen

_MG_9640Hoofddorp, 20 december – Bij een ongeval op de Nieuwe Bennebroekerweg is vrijdagochtend een vrouw gewond geraakt. In eerste instantie leek het ongeval een simpele kop-staart botsing en was zelfs de bergingsdienst al aanwezig.

Toen de berger aan de inzittenden vroeg of ze nergens last van hadden, bleek een passagier zich toch niet goed te voelen. Toen is toch de ambulance opgeroepen om naar de vrouw te kijken. Na controle van het ambulancepersoneel is besloten dat de vrouw toch voor verdere zorg naar het ziekenhuis moet worden overgebracht.

Om zoveel mogelijk het letsel te beperken is de brandweer opgeroepen om te assisteren bij het ongeval. In overleg is besloten om het dak van de wagen te knippen, zodat de vrouw makkelijker uit de auto gehaald kan worden. Vervolgens is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis. De brandweer heeft zich over het hondje ontfermd.

Fotografie: Rob Franken & Elvin Hendriks

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC _MG_9640 _MG_9665 _MG_9743 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?