Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding

Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijdingHoofddorp, 16 december – Op het Hoeksteen is een taxichauffeur onwel geworden na een aanrijding. De taxichauffeur heeft eerder op de middag een aanrijding gehad op de A10 in Amsterdam, na het afhandelen van de schade is hij zelf met de taxi naar het bedrijf in Hoofddorp gereden.

Voor de deur van het bedrijf werd hij niet goed. Omdat het niet helemaal was, wat er gebeurd was, gingen de hulpdiensten er van uit, dat er op het Hoeksteen een ongeval was gebeurd. Dit was dus niet het geval en de gealarmeerde brandweer werd afbesteld. Ambulancemedewerkers hebben zich ontfermd over de chauffeur, die achteraf een flinke klap gemaakt had, omdat enkele airbags afgegaan waren in de taxi.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

Een gedachte over “Hoofddorp: Taxichauffeur onwel na aanrijding”

  1. Kan me voorstellen dat je een beetje in de war bent na een aanrijding, maar om te gaan rijden met uitgeklapte airbags is wel erg onverantwoord.

Reacties zijn gesloten.