Haarlemmermeer: Drie woninginbraken

Politie - OvD-PZwanenburg, Halfweg, Badhoevedorp, 14 december – De politie doet onderzoek naar drie woninginbraken die vrijdagochtend en -middag plaats vonden. Bij een inbraak op de Wijmalenstraat in Badhoevedorp werd tussen 14:45 uur en 18:50 uur het slot van de achterdeur geforceerd.

De inbrekers kwamen uiteindelijk binnen door een raam in te slaan. Bij de inbraak is een scootersleutel ontvreemd. Op de Elzenkade in Zwanenburg wisten de daders door de achterdeur binnen te komen. Het cilinderslot was verwijderd. Onder andere een laptop en een kluisje werden bij de inbraak buit gemaakt.

In Halfweg werd op de Irenestraat tussen 9:50 en 13:00 uur ingebroken. De daders waren door een raam aan de voorzijde van de woning binnengekomen. Het huis bleek te zijn doorzocht en er waren sieraden weggenomen.

Getuigenoproep

Heeft u vrijdag overdag verdachte personen gezien in de buurt van een van bovengenaamde straten? Of heeft u andere informatie die mogelijk met de inbraken te maken heeft, belt u dan met de politie via 0900 8844. Anoniem kan ook: 0800 7000.