Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding (update)

Automobilist aangehouden na verkeersongeval op de KruiswegRozenburg, 6 december – Een automobilist is vrijdagavond aangehouden na een aanrijding op de N201. Rond half negen botste deze bestuurder van een personenwagen achterop zijn voorganger, die afremde voor de verkeerslichten bij de Aalsmeerderweg.

Diverse hulpdiensten werden voor het ongeval gealarmeerd, maar gelukkig was de inzet van de brandweer niet nodig. Beide bestuurders zijn door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde mee.

De bestuurder van de wagen die achterop zijn voorganger botste is door de politie aangehouden nadat een blaastest aangaf dat de bestuurder mogelijk teveel gedronken zou hebben. De automobilist is overgebracht naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse .

De automobilist die aangereden werd, kon zijn weg uiteindelijk weer vervolgen, de andere wagen moest afgesleept worden.

Door het ongeval en de afhandeling waren twee rijstroken richting Aalsmeer tijdelijk afgesloten.

Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

Update: 09-12-2013

Schiphol-Rijk, Rozenburg – De politie is vrijdagavond rond 20.25 uur naar de kruising Kruisweg en Aalsmeerderweg gegaan, omdat daar een aanrijding had plaatsgevonden zonder letsel, tussen twee auto’s. Een van de betrokken automobilisten, een 36-jarige man uit Hoofddorp, bleek zwaar onder invloed van alcohol te verkeren.

Hij verklaarde tegen de auto van de ander aangereden te zijn, zonder dat hij wist waarom. De politie nam de man mee naar het politiebureau waar bleek dat hij zo ernstig onder invloed verkeerde, dat direct zijn rijbewijs is ingevorderd. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt en zijn rijbewijs is doorgezonden naar justitie.

Automobilist aangehouden na verkeersongeval op de Kruisweg Automobilist aangehouden na verkeersongeval op de Kruisweg Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding Rozenburg: Bestuurder aangehouden na aanrijding

 

Misschien vindt u dit ook interessant?