Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4

Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4Nieuw-Vennep, december – Bij een ongeval op de A4 is maandagochtend de bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond negen uur op de A4 ter hoogte van het viaduct van de Venneperweg richting Hoofddorp.

Bij het ongeval waren vier personenwagen betrokken, één bestuurder is ter plekke nagekeken en één bestuurster is door het ambulancepersoneel met behulp van de brandweer uit haar wagen gehaald. Zij is naar de eerste medische verzorging in de ambulance, naar het ziekenhuis overgebracht voor verdere zorg.

Drie auto’s zijn door de bergingsdienst afgevoerd, de vierde kon op eigen kracht de weg vervolgen. Door het ongeval waren er twee rijstroken dicht, wat voor een flinke file richting Hoofddorp zorgde. Na ongeveer een uur stonden alle voertuigen op de vluchtstrook.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 Nieuw-Vennep: Bestuurster gewond na aanrijding op de A4 SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Misschien vindt u dit ook interessant?