Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto (video update)

Hoofddorp: Automobilist onwel in de autoHoofddorp, 30 november – Op de Paxlaan, ter hoogte van de Kruisweg is zaterdagmiddag een auto in de berm tot stilstand gekomen nadat de bestuurder onwel werd. Diverse hulpdiensten werden in eerste gealarmeerd voor een aanrijding met beknelling, maar dit bleek niet het geval.

De bestuurder van de auto moest gereanimeerd worden en de traumahelikopter was ook opgeroepen. De brandweer heeft de ambulancemedewerkers geassisteerd en de locatie met een scherm afgeschermd. Het slachtoffer is met spoed en onder begeleiding van politiemotoren naar het ziekenhuis overgebracht, de trauma-arts is met de ambulance meegereden.

  • Fotografie Eric van Lieshout
  • Video: Daniel van Straeten

 

 

Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto Hoofddorp: Automobilist onwel in de auto

 

Misschien vindt u dit ook interessant?