Schiphol: Knal en rookontwikkeling in Schiphol Plaza (foto update)

Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol PlazaSchiphol, 24 november – In het winkelgebied op Schiphol Plaza is zondag melding gedaan van een knal en rookontwikkeling bij een koffer- en tassenwinkel. De brandweer onderzoekt waar de rook precies vandaan kwam. Omdat in eerste instantie niets gevonden werd en Schiphol een hoog risico locatie is, is de melding opgeschaald.

Rond kwart over 11 is alles afgeschaald en de situatie weer normaal. Het vliegverkeer heeft geen hinder ondervonden en er is ook niet ontruimd. Vermoedelijk was het geheel te wijten aan een kapotte airco.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol Plaza Schiphol: Rookontwikkeling in Schiphol PlazaSAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC