Zwaanshoek: Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder

Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelderZwaanshoek, 22 november – De brand in een wasdroogmachine in Zwaanshoek kon vrijdag in alle vroegte snel geblust worden. De bewoner van een pand aan de Klinkenbergstraat werd even na half vier wakker van het rookalarm welke afging in de woning.

Een wasdroger welke op de bovenste etage van de woning stond was in de brand gevlogen. De man aarzelde niet en alarmeerde de brandweer en gooide een blusdeken over de wasdroger. De brandweer was snel ter plaatse en heeft het vuur geblust en de wasdroger buiten op straat gezet. Met een grote overdrukventilator is de rook vervolgens uit de woning geblazen.

De bewoner is door ambulancepersoneel nagekeken omdat hij bij zijn actie wel rook binnen had gekregen. Salvage is in kennis gesteld om te assisteren bij de schadeafhandeling. Door de rookmelder is de schade enigszins beperkt gebleven.

Fotografie: Michel van Bergen

Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder Brand in wasdroger snel ontdekt door rookmelder

Misschien vindt u dit ook interessant?