Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot

Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in slootAalsmeer, 20 november – Bij een aanrijding op de Aalsmeerderweg is een auto in het water belandt. Het ongeval gebeurde zo rond half elf ter hoogte van de Kerkweg. De hulpdiensten werden massaal opgeroepen om te assisteren bij het ongeval.

De bestuurster van de personenwagen zat nog in de auto en kon deze niet op eigen kracht verlaten. Een brandweerman in een duikpak is de sloot ingegaan, terwijl collega’s de auto openknipten. De bestuurster is door de hulpverleners voorzichtig op een welvelplank uit de opgeknipte wagen gehaald. Een wervelplank is bedoeld om het slachtoffer volledig te immobiliseren en de kans op transporttrauma zo veel mogelijk te verkleinen. Het slachtoffer is na verdere zorg in de ambulance, overgebracht naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer bestuurde de personenwagen, ter hoogte van de Kerkweg wilden zij keren. Tijdens het keren werd ze in de zijkant geraakt door een busje die haar in wilde halen, door de klapt reed ze een paal uit de grond en kwam ze in de sloot tot stilstand.

De bestuurder van het busje liep geen letsel op.

De verkeersongevallen analyse (voa) van de politie heeft het ongeval onderzocht om de exacte toedracht te achterhalen. De personenwagen is door een kraanwagen van de politie uit de sloot gehaald.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot Aalsmeer: Auto belandt na aanrijding in sloot

 

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?