Zwanenburg: Vrouw van geld en auto.

Politie (5)Zwanenburg, 14 november – Op donderdagavond omstreeks 20.15 uur werd een 35-jarige vrouw uit Rijssenhout beroofd van haar geld en auto.

De vrouw had juist geld gepind bij een automaat aan de Dennenlaan in Zwanenburg toen een man op haar af kwam lopen. De man pakte de vrouw haar geld af en nam ook haar autosleutels mee. Vervolgens stapte hij in haar auto en reed weg.

De gewaarschuwde politie stelde een onderzoek in in de wijde omgeving. De auto, een zwarte Toyota Yaris met in het kenteken de lettercombinaties –ZK-LL, werd niet teruggevonden. De straatrover was een blanke man, met een leeftijd rond de 40 jaar, een lengte van ongeveer 1,80 en een normaal postuur. Hij sprak goed Nederlands. De man droeg een lichtblauwe spijkerbroek, een zwart jack, een zwarte muts en rubberen grijze handschoenen.

Eventuele getuigen van de straatroof of mensen die weten waar de gestolen Toyota is, worden verzocht contact op te nemen met de politie, tel.nr. 0900-8844 (lokaal tarief).

Total Page Visits: 299 - Today Page Visits: 1