Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast

Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmastHoofddorp, 13 november – Bij een ongeval op de Drie Merenweg is woensdag aan het einde van de ochtend een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo kwart voor twaalf ter hoogte van de Bennebroekerweg. De automobiliste kwam vermoedelijk met een wiel in de berm en raakte de macht over het stuur kwijt.

Hierdoor raakte ze een lichtmast en kwam al tollend tot stilstand op de weg. Na de eerste hulp van medeweggebruikers is de zorg door het ambulancepersoneel overgenomen. Vervolgens is de vrouw overgebracht naar het ziekenhuis.

Door het ongeval was de N205 vanaf de Bennebroekerweg afgesloten. Een vrachtwagen die door de middenberm wilde draaien kwam vast te zitten, deze is door een andere vrachtwagen eruit gesleept.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast Hoofddorp: Bestuurster gewond na aanrijding met lichtmast

Misschien vindt u dit ook interessant?