Cruquius: Auto met drie inzittenden te water

Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de CruquiusCruquius – Een automobiliste is dinsdagmiddag met haar voertuig te water geraakt. Het ongeval gebeurde rond half drie aan de Spaarneweg in de Cruquius. Door nog onbekende oorzaak reed de vrouw het water in. Omstanders boden direct hulp en hielpen de drie inzittenden van de wagen veilig de kant op.

Hulpdiensten kwamen ter plaatse en alle inzittenden zijn door ambulancepersoneel nagekeken. Gelukkig raakte er niemand ernstig gewond. In deze bocht aan de Spaarneweg zijn in het verleden al regelmatig auto’s te water geraakt. De wagen is later in de middag door een bergingsbedrijf op het droge gezet. De inzittenden waren toen al naar huis gebracht om zich op te warmen.

Foto: Michel van Bergen

Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius Auto met drie inzittenden te water aan de Spaarneweg in de Cruquius

Total Page Visits: 505 - Today Page Visits: 1