Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis

Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in HoofddorpHoofddorp – Een snorscooterrijder is zaterdagnacht ernstig gewond geraakt bij een ongeval in Hoofddorp. Het slachtoffer botste rond half een op de bussluis bij de Vuursteen ter hoogte van de McDonalds. De jongen kwam bij het ongeval hard ten val.

Naast diverse ambulances werd ook het traumateam uit Amsterdam ingeschakeld. De trauma-arts heeft het ambulancepersoneel bijgestaan en na de eerste zorg ter plaatse is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. De verkeersongevallenanalyse van de politie is een uitgebreid onderzoek gestart om de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Fotografie: Michel van Bergen & Rob Franken

 

SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis in Hoofddorp SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

7 Thoughts to “Hoofddorp: Scooterrijder ernstig gewond na botsing op bussluis”

 1. Thea Semp

  Het is schandalig dat je hier zo gemakkelijk op een busbaan terecht kan komen en je er door een bussluis een doodsmak kan maken. Dit is al het zoveelste ongeluk bij deze bussluis en nog wordt er niets aan gedaan.

 2. Johan

  tja…. BUSsluis…. fiets-/snor-/brommer- pad ligt er naast….

 3. Dudeson

  Laat ik voorop stellen dat ik de persoon in kwestie beterschap wens na dit verschrikkelijke ongeluk.
  Echter ik vind de “bloed” foto wel functioneel. Het illustreert namelijk wat er kan gebeuren als je zonder helm op een gemotoriseerd voertuig stapt (legaal overigens).
  Als bestuurder of ouder zou je je toch moeten afvragen of jij of je kind zonder helm zou moeten deelnemen aan het verkeer op zo’n apparaat.

 4. me

  Ik mos bordje 3 op de foto’s . Is het de politie die niet kan tellen of ?!.

 5. jw

  persoonlijk vind ik de foto’s van het bloed een beetje “te” om op de site te plaatsen.
  Als de man met spoed afgevoerd is kunnen we zelf ook wel bedenken dat het ernstig was.

 6. dude

  Ik haal uit het verhaal niet of het om een snor- of bromscooter gaat. Kan mogelijk de plas bloed verklaren als je daar met of zonder helm tegen de vlakte bent gegaan.

  1. Ik heb het aangepast, was een “snor”.

Comments are closed.