Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus

Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbusHoofddorp, 7 november – Bij een ongeval op de Nieuweweg is donderdagmiddag de bestuurster van een scooter gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond vijf uur ter hoogte van de Piet Heinflat.

Het slachtoffer kwam vanaf de kant van het centrum en reed richting Graan voor Visch toen ter hoogte van de Piet Heinflat een busje vanaf de stoep de weg op draaide. De bestuurder van het busje heeft de scooter over het hoofd gezien. De bestuurster van de scooter heeft nog geprobeerd het busje te ontwijken maar kwam hierbij ten val. Na de eerste hulp van de toegesnelde politie werd dit overgenomen door het ambulancepersoneel.

Het slachtoffer is vervolgens overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeersongevallen analyse (voa) van de politie heeft het ongeval onderzocht om de exacte toedracht te achterhalen. Door het ongeval en het onderzoek was er maar één rijstrook beschikbaar, wat voor hinder zorgde voor het overige verkeer.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus Hoofddorp: Scooterrijdster aangereden door bestelbus

Misschien vindt u dit ook interessant?