Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201

Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201Hoofddorp, 7 november – Bij een ongeval op de N201 is donderdagochtend de bestuurder van een motor gewond geraakt. Het ongeval gebeurde rond kwart over negen op de N201 met de afrit van de A4. De motor kwam van de A4 en wilde bij de verkeerslichten de N201 oversteken toen hij werd aangereden door een personenwagen.

Het slachtoffer is na de eerste medische zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg. De verkeersongevallen analyse (voa) van de politie werd opgeroepen om het ongeval te onderzoeken, doordat de auto van deze agenten stuk ging, duurde het bijna een uur voordat de voa ter plaatse kwam.

Gedurende de afhandeling en het onderzoek van de voa, was de afrit A4 en de oprit naar de A4 vanaf Aalsmeer volledig afgesloten. Dit heeft tot ongeveer kwart voor twaalf geduurd, het verkeer ondervond veel hinder.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201 Hoofddorp: Aanrijding met motor op de N201

Misschien vindt u dit ook interessant?