Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe demo BMW i3

Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWMAalsmeerderbrug, 4 november – Bij een ongeval op de N196 (Kruisweg) ter hoogte van de brug over de ringvaart is maandagmorgen een bestuurster licht gewond geraakt. Deze bestuurster botste op haar voorganger toen deze voor de verkeerslichten stopte.

De bestuurster, die last van haar nek had, is in de toegesnelde ambulance gecontroleerd, maar hoefde niet mee. De voorste wagen een spiksplinternieuwe demo BMW i3 raakte bij het ongeval licht beschadigd en de bestuurder liep geen letsel op, terwijl de wagen van de vrouw versleept moest worden.

Fotografie: Eric van Lieshout

Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe BWM

Total Page Visits: 1352 - Today Page Visits: 1

4 Thoughts to “Aalsmeerderbrug: Auto klapt op spiksplinternieuwe demo BMW i3”

 1. Anno

  @danwat1234
  Its ugly to the bones.. even my cat ran away when i showed it the pictures.

 2. danwat1234

  Wow that BMW I3 looks good and doesn’t seem to have incurred much (or any real damage from the collision. The future and present is electric

 3. Dit is de ‘under cover’ versie: de echte wordt van bladgoud.

  Dat je zo’n bak van een auto over het hoofd ziet, dan
  ben je volgens mij iets anders aan het doen als auto
  rijden …… SMS ? Mail ? Facebook ?

 4. Anno

  Sterkte voor die vrouw, jammer dat ze die wagen niet opmerkte.
  maar die BMW…. sorry hoor, maar wat een vreselijk lelijk model, ben ik van BMW niet gewend…
  Nee, die zou ik bij mij niet voor de deur willen hebben, zelfs niet als hij van een van de buren zou zijn. Je kinderen zouden er nachtmerries van krijgen… spuuglelijk!

Comments are closed.