Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde

Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotondeHoofddorp, 2 november – Op de vernieuwde rotonde op de Kruisweg zijn zaterdagochtend de eerste twee slachtoffers gevallen. Ongeveer een half uur na elkaar zijn twee fietsers aangereden omdat ze geen voorrang kregen van een auto.

Beide fietsers zijn na de eerste zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis. Bij het tweede ongeval was de bestuurster van de auto zo van slag dat een agent de oudere dame en haar auto even naar huis heeft gebracht.

Sinds een paar dagen is de rotonde weer open voor het verkeer, vermoedelijk moeten automobilisten nog wennen aan de nieuwe situatie.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Eerste slachtoffers vernieuwde rotonde”

  1. met de vorige twee reacties eens.
    Welke idioot heeft dit bedacht???
    Die fietst zelf nooit. Of fietst wel maar rijdt zelf niet in een auto, dat kan ook nog.
    zeer nadelig voor de kwetsbare verkeersdeelnemer.
    Als een auto een fiets aanrijdt heeft de auto geen lichamelijke schade.
    De fietser wel.
    twee richtingen zie je alleen bij vrijliggende fietspaden.
    dit fietspad lijkt bij de rotonde te horen.
    Hier gaan meer ongevallen komen.
    Kwestie van tijd voordat het eenrichtingsverkeer wordt.
    MAar eerst moeten we nog door een hoop leed heen voor de fietsers die plat worden gereden.

  2. Rob N.

    Inderdaad Jacques,
    Welke sukkel heeft dit bedacht? Deze is vast niet verder gekomen dan de tekentafel.
    Op de rotonde staan de borden dat je hier rechts omheen moet rijden zodat het verkeer slechts van één kant komt en dit veiliger is. en wat doe je dan als gemeente? Juist, je maakt het voor de zwakke verkeersdeelnemer onveiliger door toe te staan dat men als fietser tegen het verkeer in mag rijden.

  3. jacques

    Dit zijn de eerste 2 wie volgt ben er gister voor het eerst over heen gereden maar welke ……. heeft er verzonnen dat de fietsers zowel links als rechtsom kunnen rijden dit vraagt toch om ongelukken zeker als je vreemd ben.

Reacties zijn gesloten.