Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail

SAMSUNG CSCHoofddorp, 1 november – Een bestuurster van een personenwagen is vrijdagochtend gewond geraakt na een ongeval op de A5. De vrouw reed met haar wagen op de A5 richting de A9, ter hoogte van de Hoofdweg wilde de vrouw een auto inhalen, toen ze weer terug naar de rechterrijstrook wilde gaan, bedacht de vrouw op het laatste moment dat dit niet ging passen.

Ze stuurde hier terug en botste tegen de linker vangrail, tolde over de weg en klapte in de rechter vangrail, waarbij één van de voorwielen afbrak. De zwaar gehavende wagen kwam enkele tientallen meters verderop tot stilstand. Mede weggebruikers boden direct hulp aan de automobiliste tot de hulpdiensten ter plaatse ware. De vrouw is na de eerste zorg van het ambulancepersoneel overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Tijdens het ongeval en de afhandeling was de rechter rijstrook afgesloten, de bergingsdienst heeft de wagen afgevoerd.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail Hoofddorp: Auto met 130 km/u in de vangrail SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC SAMSUNG CSC

 

Misschien vindt u dit ook interessant?