Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand

Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspandBadhoevedorp, 30 oktober – De politie heeft woensdagmiddag een grote hennepplantage aangetroffen in een bedrijfspand aan de Nieuwemeerdijk. Een groot deel van de aangetroffen planten stonden op het punt om te worden geoogst.

In het pand werd niemand aangetroffen. Het energiebedrijf heeft het stroom van het hele pand afgesloten omdat er sprake was van stroomdiefstal. Een gespecialiseerd bedrijf heeft direct de plantage ontmanteld en de planten vernietigd.

In het bedrijfspand stonden 1300 planten.

Dit was de tweede plantage die vandaag ontmanteld is, vanochtend zijn er in de Antje Breijerstraat in Hoofddorp ook al 200 planten de shredder ingegaan.

Fotografie: Eric van Lieshout

Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand Badhoevedorp: Grote hennepplantage in bedrijfspand

 

Misschien vindt u dit ook interessant?