Haarlemmermeer: Veel overlast door storm (video update)

Haarlemmermeer: Veel overlast door stormHaarlemmermeer, 28 oktober – Hulpverleners in de Haarlemmermeer hebben het druk met de herfststorm, het regent van de hulpverzoeken. Veel bomen zijn omgewaaid, takken afgebroken, verkeersborden en vlaggenmasten zijn omgevallen of afgebroken. Op de N207 bij Nieuw-Vennep waaide een trailer van een vrachtwagen om, in zijn val kwam de vrachtwagen met zijn achterwielen van de grond.

De chauffeur is in de ambulance nagekeken, maar hoefde verder niet mee. De brandweer heeft de vrachtwagen in eerste instantie veilig gesteld. Een bergingsdienst die opgeroepen was, heeft de vrachtwagen gezekerd, als de storm is gaan liggen wordt hij geborgen.

Gelijktijdig verloor een passerende vrachtwagen het complete dak van zijn trailer. In de hele regio liggen er grote takken en bomen langs de weg, in Nieuw-Vennep waaide bij een café de lichtreclame van het dak.

Op parkeerplaats den Ruygenhoek viel een boom precies tussen de cabine en trailer van een vrachtwagen. Een politieauto raakte beschadigd, doordat delen van een verkeerslicht op de voorruit vielen. Voor zover bekend zijn er geen gewonden in de Haarlemmermeer gevallen.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten
  • Video: Keesjan Haasnoot

 

>Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm IMG_0269 Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm IMG_0236 Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm Haarlemmermeer: Veel overlast door storm IMG_0242 IMG_0247

 

Misschien vindt u dit ook interessant?