Hoofddorp: Brom/snorfietscontrole

Hoofddorp: Veel boetes bij rollerbankcontroleHoofddorp, 25 oktober – De politie hield donderdagmiddag, tussen 15.00 uur en 17.00 uur, een brom/snorfietscontrole aan de Kruisweg in Hoofddorp. In totaal werden er 24 snor- en bromfietsen gecontroleerd.

Agenten deelden 16 proces-verbalen uit. 12 vanwege de overschrijding van de constructiesnelheid. In twee gevallen was de constructiesnelheid zo hoog dat het kentekenbewijs ingevorderd werd. Twee personen kregen een bekeuring voor te gladde banden en twee boetes voor het niet hebben van een rijbewijs.

One Thought to “Hoofddorp: Brom/snorfietscontrole”

  1. Mogen ze vaker doen: wordt het een stuk veiliger op het
    fietspad als 50 procent van de brommers er niet meer rijd.

    Zometeen ook weer de verlichting controle …

    Goede score !

Comments are closed.