Hoofddorp: Zwarte rookwolken uit het Huis van de Sport (video update)

Hoofddorp: Grote brand Huis van de SportHoofddorp, 16 oktober – Op de Bennebroekerweg, in het in aanbouw zijnde Huis van de Sport heeft woensdagochtend een brand gewoed. Rond kwart voor twaalf kwamen er grote zwarte rookwolken uit het gebouw.

Volgens omstanders waren er werkzaamheden op het dak toen daar brand uitbrak. De brandweer kwam met groot materieel ter plaatste en schaalde snel de brand op naar “middelbrand”.

Vanwege de grote rookontwikkeling werden omwonenden gevraagd om ramen en deuren gesloten te houden. De politie heeft ruim de omgeving afgesloten.

De dakbrand werd vrij snel geblust vanuit de opgestelde brandweerhoogwerker. Voor zover bekend raakte niemand gewond. Rond half één werd de omgeving weer vrijgegeven.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Michel van Bergen
  • Video: Keesjan Haasnoot

 

Dakbrand bij Huis van de Sport in Hoofddorp Dakbrand bij Huis van de Sport in Hoofddorp Dakbrand bij Huis van de Sport in Hoofddorp Dakbrand bij Huis van de Sport in Hoofddorp Dakbrand bij Huis van de Sport in Hoofddorp Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport Hoofddorp: Grote brand Huis van de Sport