Hoofddorp: Auto’s botsen op de Hoeksteen

Hoofddorp: Auto's botsen op de HoeksteenHoofddorp, 10 oktober – Op de Hoeksteen heeft donderdagmiddag weer een ongeval plaats gevonden. Deze keer belandde de auto niet in het water, maar botste op een tegemoet komende wagen. De automobilist draaide de bocht in, toen zijn auto uitbrak en op de tegenligger botste.

Gelukkig raakte niemand gewond bij dit ongeval, maar de schade was behoorlijk.

In deze bocht gebeuren wel vaker ongevallen, zo vaak dat de gemeente waarschuwingsborden heeft geplaatst met “pas op, glad!”. De afgelopen periode zijn diverse voertuigen in het water beland. De laatste keer was 20 september.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Auto's botsen op de Hoeksteen Hoofddorp: Auto's botsen op de Hoeksteen Hoofddorp: Auto's botsen op de Hoeksteen Hoofddorp: Auto's botsen op de Hoeksteen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Auto’s botsen op de Hoeksteen”

  1. Als je een normale snelheid aanhoudt, gebeurd dit niet. Het is een zeer drukke weg, eens in de zoveel tijd gaat het mis. Het is echt niet zo dat alle weggebruikers die deze bocht nemen geluk hebben en deze keer toevallig niet. Gewoon te hard gereden voor deze situatie.

  2. Rob N.

    Zo’n bordje valt niet op. De gemeente moet een officieel verkeersbord plaatsten. Nog beter zou het zijn om de toplaag van het asfalt te vervangen. De toestand van het wegdek is al jaren zo, rond de Hoeksteen en de Rijkerstreek maar de gemeente doet, ondanks alle ongevallen, niets om de weg weer veilig te maken.
    Overigens is het nu wel bekend bij de gemeente en is de gemeente aansprakelijk te stellen….

Reacties zijn gesloten.