Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen

Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagenHoofddorp, 2 oktober – Op de Maria Rutgerslaan is woensdagochtend een fietser gewond geraakt na een aanrijding. Het ongeval gebeurde rond half negen toen de fietser ter hoogte van de busbaan de weg wilde oversteken.

De jongeman werd aangereden door een personenwagen. De ambulancemedewerkers hebben na de eerste medische zorg in de ambulance, het slachtoffer voor verdere zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

100213DSCF2669 100213DSCF2671 100213DSCF2673 100213DSCF2675 100213DSCF2679 100213DSCF2683 Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Fietser aangereden door personenwagen”

  1. Jaap

    Het klopt precies wat Rob-uust zegt. Met enige regelmaat schrik je je hier een ongeluk omdat je op het laatst pas een eventuele tweewieler ziet.
    Ik weet ook wel dat je als automobilist erg moet uitkijken (want een fietser heeft altijd gelijk) maar het is een zeer onoverzichtelijke situatie die ik ook graag anders zou zien.

  2. Rob-uust

    Hier is de situatie van het fietspad vlak voor een busbaan slecht gekozen, de automobilist wordt qua aandacht volledig naar de busbaan getrokken en ziet het f1etspad over het hoofd.

    Het fietspad zou hier géén voorrang moeten hebben en een kleine slinger naar de weg toe moeten maken. Helaas zit er een “deskundige” bij de gemeente die het allemaal veel beter weet, bij de busbaan/breeburgsingel is het nu redelijk hoed, en wil men het ook gaan wijzigen op de manier zoals het op de kruising in dit artikel geregeld is: waardeloos dus.

Reacties zijn gesloten.