Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto’s niet

Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's nietRozenburg, 1 oktober – Bij een aanrijding op de Incheonweg zijn dinsdagochtend drie wagens op elkaar gebotst. Het ongeval gebeurde zo rond kwart voor twaalf toen een vrachtwagen een bedrijfsterrein op wilde draaien en de achterop komende wagens netjes af remden.

De derde achteropkomende wagen had dat niet door en botste op zijn voorganger, die op zijn buurt ook weer op zijn voorganger botste. Een van de bestuurders klaagde over zijn nek. De toegesnelde ambulancemedewerkers hebben zich om deze passagier bekommerd. De overige betrokkenen liepen geen letsel op. De eerste wagen kon op eigen kracht verder, de laatste twee voertuigen moesten worden versleept door de bergingsdienst.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rob Franken

 

Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet100113DSCF2658 100113DSCF2662 100113DSCF2666 100113DSCF2667 Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet Rozenburg: Automobilist ziet remmende auto's niet

Misschien vindt u dit ook interessant?