Hoofddorp: Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat

Fikse containerbrand in de Gevers van EndegeeststraatHoofddorp – Een grote afvalcontainer stond zondagavond in Hoofddorp in lichterlaaie. Een buurtbewoner hoorde iets voor half tien vuurwerk afgaan in de Gevers van Endegeeststraat en ging naar buiten om te kijken wat er aan de hand was. De man keek via een trappetje in de container en zag het beginnende brandje en alarmeerde de brandweer.Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog uit de container. Brandweermannen rolde hun slangen uit en begonnen met het blussen van de vlammenzee. Dit ging gepaard met forse rookontwikkeling. De deur van de container werd geopend waarna het puin naar buiten werd gegooid om het vuur goed te kunnen bestrijden.

Ze zijn ruim een uur bezig geweest om het vuur uit te krijgen.

De container staat in de straat omdat een deel van de woningen gesloopt zullen worden en in de container zat oude huisraad. Deze avond zal de grote bak nog worden weggehaald.

Fotografie: Michel van Bergen

Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat Fikse containerbrand in de Gevers van Endegeeststraat

 

Misschien vindt u dit ook interessant?