Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijding (video update)

Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijdingHoofddorp, 29 september – Een personenwagen is zondagavond na een aanrijding op zijn dak belandt. Het ongeval gebeurde zo rond negen op de Hoofdweg ter hoogte van de oprit naar de Weg om de Noord. Hulpdiensten spoedden zich naar het ongeval om te assisteren.

De inzittenden van beide voertuigen zijn in de ambulances gecontroleerd op letsel, de inzittenden van de wagen die op de Hoofdweg reed, zijn beide, voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Omdat beide bestuurders door “groen” reden, is de aanrijding onderzocht door de verkeersongevallen analyse (VOA) van de politie. Ook is de verkeerslichtinstallatie onderzocht.

Beide voertuigen zijn na het onderzoek, door de bergingsdienst afgevoerd.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel
  • Video: Eric van Lieshout & Michel van Bergen

 

093013vko hoofdweg oostzijde te Hoofddorp 001 093013vko hoofdweg oostzijde te Hoofddorp 002 093013vko hoofdweg oostzijde te Hoofddorp 003 093013vko hoofdweg oostzijde te Hoofddorp 004 093013vko hoofdweg oostzijde te Hoofddorp 010 Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijding Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijding Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijding Hoofddorp: Auto belandt op zijn dak na aanrijding

 

Misschien vindt u dit ook interessant?