Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201

Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201Cruquius, 24 september – Op de Cruquiusweg (N201) ter hoogte van Paswerk zijn dinsdagochtend vlak na elkaar twee aanrijdingen geweest. Het eerste ongeval gebeurde iets na half negen, een automobilist had niet door dat zijn voorligger voor een file stopte en botste achterop deze wagen.

Even later botste er nog drie auto’s op elkaar, de voorste auto kon nog remmen voor het vorige ongeval, twee achterop komende wagens niet. In totaal stonden er vijf wagens met schade. De diverse inzittenden zijn nagekeken door het gealarmeerde ambulancepersoneel. Ook de brandweer werd ingezet om hulp te bieden.

Vier wagen moesten door de bergingsdienst worden versleept, één wagen kon op eigen kracht verder. Door het ongeval waren twee rijstroken afgesloten en moest het verkeer via de busbaan, langs het ongeval.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201 Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201 Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201 Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201 Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201 Cruquius: Twee aanrijdingen achter elkaar op de N201

Misschien vindt u dit ook interessant?