Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel

Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdekselHoofddorp, 11 september – Een scooterrijdster is woensdagochtend gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de kruising Hoofdweg met de Wieger Bruinlaan. De jonge dame draaide met haar scooter van de Hoofdweg de Wieger Bruinlaan in en ging onderuit door een gladde putdeksel.

Na de eerste zorg door de toegesnelde ambulancemedewerkers is het slachtoffer voor verdere zorg naar het Spaarne ziekenhuis overgebracht.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel Hoofddorp: Scooterrijdster onderuit door putdeksel