Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachine

Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachineZwanenburg, 7 september – Bij een ongeval op de Kromme Spieringweg in Zwanenburg is een man gewond geraakt na een ongeval met een landbouwmachine. Het slachtoffer kwam tijdens werkzaamheden op het land met zijn arm vast te zitten in een aardappelrooimachine.

Omdat het onduidelijk was hoe ernstig de verwondingen waren, werden diverse hulpdiensten gealarmeerd, waaronder de brandweer, twee ambulance en de traumahelikopter uit Rotterdam omdat de helikopter uit Amsterdam al ingezet was. Omdat de ambulancemedewerkers alles onder controle hadden, is de traumahelikopter geannuleerd. Nadat het slachtoffer weer los was, is hij overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Achteraf moest er nog even een schadeformuliertje ingevuld worden, één ambulance en een politiewagen hadden in lichte aanrijding met elkaar.

Fotografie: Eric van Lieshout & Justin van der Oord

 

07092013_EL_MET ARM_VAST_IN_LANDBOUWMACHINE_ 002 Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachine Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachine Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachine Zwanenburg: Man met arm vast in landbouwmachine1 2 3

 

Misschien vindt u dit ook interessant?