Nieuw-Vennep: Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A44 (video update)

Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4Nieuw-Vennep, 5 september – Bij een ongeval op de A44 is een bestuurster van een personenwagen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afrit 1 Oude-Wetering, toen een vrachtwagen van rijbaan wisselende vanwege remmend verkeer.

Tijdens het wisselen raakte de vrachtwagen de achterzijde van de personenwagen, deze tolde een keer rond en kwam in de middenvangrail tot stilstand. Hulpdiensten spoedde zich naar het ongeval. Het slachtoffer is met behulp van de brandweer uit haar auto gehaald en naar het ziekenhuis overgebracht.

De verkeersongevallen analyse (voa) heeft de ongevals locatie onderzocht om de toedracht van het ongeval te achterhalen.

Door het ongeval en het onderzoek was de hele A44 afgesloten, auto’s konden de afrit nemen en de volgende oprit er weer op. Met als gevolg een file tot Den Haag.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4 Nieuw-Vennep:  Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A4

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Nieuw-Vennep: Vrachtwagen botst achterop personenwagen op de A44 (video update)”

  1. Anno

    Gaan we een japans batterijenbakkie ook al auto noemen ?

  2. Moi

    Gaan we een Sprinter met opbouw tegenwoordig ook al een vrachtwagen noemen?

Reacties zijn gesloten.