Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos (update)

Hoofddorp: Twee wagens in de brand op DassenbosHoofddorp, 5 september – Op het Dassenbos zijn donderdagochtend rond vijf uur twee wagens uitgebrand. Beide wagens, een bestelbusje en een personenwagen stonden ingeparkeerd naast een woning.

De brandweer kon niet meer voorkomen dat beide wagens onherstelbaar beschadigd raakten. Omdat het vermoeden is dat hier om brandstichting gaat, stelt de politie een nader onderzoek in.

Mocht u, rond vijf uur iets gezien of gehoord hebben, dan wil de politie dit graag weten op 0900-8844

Afgelopen nacht brandde er ook al een auto uit op de Kaj Munkweg.

  • Fotografie: Eric van Lieshout
  • Video: Michel van Bergen

Laatste update: 05-09-2013 | 09:44

Hoofddorp – De politie kreeg rond 05:05 uur de melding van een auto die in brand stond aan Dassenbos. De brandweer is ter plaatse gegaan om de brand te blussen; een tweede, ernaast geparkeerd staande auto bleek eveneens vlam gevat te hebben.

De brandweer heeft de auto’s geblust en de politie heeft een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van deze autobranden. Omdat de politie brandstichting niet uitsluit, worden getuigen verzocht zich in verbinding te stellen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844.

Heeft u iets gezien op Dassenbos donderdagochtend rond 05:05 uur? Belt u dan s.v.p. met de politie in Hoofddorp.

 

Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos Hoofddorp: Twee wagens in de brand op Dassenbos

 

Misschien vindt u dit ook interessant?