Hoofddorp: Getuigen gezocht van mishandeling

Ambulance - 12186 (3)Hoofddorp, 3 september – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling. Deze vond zondagnacht 1 september jl. tussen 00:45 en 01:00 uur plaats op de Waddenweg in Hoofddorp langs de Eilanden van Floriande in de buurt van het Spaarne ziekenhuis.

Een Hoofddorper liep hier op de Waddenweg, toen hij werd aangesproken door een onbekend gebleven (jonge)man op de fiets. Deze man was rond de 1.75 meter lang en in de leeftijd van 17-20 jaar.

Deze jongeman bleek agressief en lokte de Hoofddorper uit tot een gevecht, hetgeen de Hoofddorper niet wilde. De onbekende jongeman trok zich hier echter niets van aan en sloeg, schopte en mishandelde de Hoofddorper. De Hoofddorper liep hierdoor ernstig letsel op in zijn gezicht, waaronder drie gebroken tanden. Hij moest voor behandeling naar het ziekenhuis worden gebracht.

Signalement

De politie heeft een onderzoek ingesteld is op zoek naar de onbekend gebleven jongen, die op de fiets reed en verantwoordelijk is voor de mishandeling van deze Hoofddorper. Er is een summier signalement bekend van hem:

  • 1.76 meter lang
  • blank uiterlijk
  • donkerblond-bruin haar, achterover gekamd model
  • leeftijd tussen de 16-22 jaar.

Getuigenoproep

Hebt u zondagnacht in de omgeving van de Waddenweg langs de eilanden van Floriande iets gezien tussen 00:45 en 01:00 uur? Of denk u te weten wie deze dader kan zijn? Bel met de politie van Hoofddorp via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld misdaad anoniem, via 0800-7000.

Total Page Visits: 1449 - Today Page Visits: 1