Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding tegen een boom (video update)

Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boomNieuw-Vennep, 31 augustus – Bij een aanrijding met een boom zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt. Het ongeval gebeurde zo rond één uur op de Hoofdweg nabij de Lisserweg. In het de wagen zaten een man en een kindje.

De bestuurder van de wagen was bekneld geraakt en moest door de brandweer worden bevrijdt uit zijn benarde positie. Twee ambulances en een motorambulance kwamen assisteren bij het ongeval. Terwijl de ambulancemedewerkers van één ambulance zich om het kindje bekommerden, zorgden de andere ambulancemedewerkers voor het slachtoffer in de auto. Het kindje is naar het ziekenhuis overgebracht.

Nadat de bestuurder door de brandweer bevrijdt was, is deze met spoed en onderbegeleiding van politiemotoren naar het LuMc in Leiden overgebracht. Door het ongeval was de Hoofdweg-westzijde voor al het verkeer afgesloten, de wagen is door de bergingsdienst afgevoerd.

  • Fotografie: Eric van Lieshout, Jasper Meekel & Jan Baaij
  • Video: Keesjan Haasnoot & Eric van Lieshout

 

auto vs boom 001 auto vs boom 011 auto vs boom 017 auto vs boom 018 DSC_2816 DSC_2823 DSC_2825 DSC_2837 DSC_2844 Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding met boom

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Nieuw-Vennep: Twee gewonden bij aanrijding tegen een boom (video update)”

  1. Nog een geluk dat er een boom in de weg stond, want anders
    was het zwemmen geworden en wat zouden dan de gevolgen zijn geweest?

    Wil het niet weten. Sterkte en beterschap aan de slachtoffers.

  2. Piet

    Was het niet wat netter geweest om ook bij de filmpjes het kenteken helemaal geel te maken?

Reacties zijn gesloten.