Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg (video update)

Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de HoofdwegLijnden, 30 augustus – Bij een aanrijding op de Hoofdweg zijn twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurde omstreeks vier uur, toen een automobiliste vanaf de Hoofdweg de spottersplek bij de landingsbaan wilde opdraaien. Een achterop komende auto remde ook nog, maar de derde wagen had dit niet door en botste op de tweede wagen.

De bestuurster van de tweede wagen moest met behulp van de brandweer uit de auto gehaald worden, voorzichtig is de dame uit haar wagen bevrijd en naar het ziekenhuis overgebracht. Een inzittende van de derde wagen is door een tweede ambulance ook naar het ziekenhuis overgebracht. De eerste wagen was uiteindelijk niet bij het ongeval betrokken geraakt en de bestuurster met haar kind konden hun weg vervolgen. Beide wagens moesten worden versleept.

  • Fotografie: Eric van Lieshout
  • video: Keesjan Haasnoot

 

Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg Lijnden: Twee gewonden bij aanrijding op de Hoofdweg