Badhoevedorp: Heli ingezet bij speurtocht naar inbreker

Politie - helikopter (14)Badhoevedorp, 27 augustus – De politiehelikopter heeft in de nacht van maandag op dinsdag de politie in Badhoevedorp geassisteerd bij de zoektocht naar een woninginbreker. Even na 01.35 uur kwam een melding binnen vanuit de Zilvermeeuwstraat dat er een inbreker bezig zou zijn in een achtertuin van een woning.

De politie is ter plaatse gegaan en de bemanning van de politiehelikopter gaf hierbij assistentie vanuit de lucht. Ook een hondengeleider werd ingezet en de hond ving een geurspoor op, dat ophield ter hoogte van de Burgemeester Amersfoortlaan. Helaas werd geen verdachte aangetroffen.

Bij de desbetreffende woning werden sporen van inbraak aangetroffen, maar de inbreker had zijn werk niet af kunnen maken en is de woning niet binnengekomen. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze woninginbraak.

Mochten er mensen zijn die iets verdachts gezien hebben in de nacht van maandag op dinsdag in Badhoevedorp, dan worden zij vriendelijk verzocht te bellen met de politie in Hoofddorp, via 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?