Rozenburg: Drie uur later weer een aanrijding Beechavenue

Rozenburg: Nog een aanrijding kruising BeechavenueRozenburg, 24 augustus – Precies drie uur later heeft er op de kruising Beechavenue met de Aalsmeerderweg weer een aanrijding plaatsgevonden. Deze aanrijding vond plaats om ongeveer kwart voor acht, ook hier zijn twee personenwagen op elkaar gebost.

Beide voertuigen raakte hierbij zwaar beschadigd. In totaal zaten er vier inzittenden in de auto’s, drie slachtoffers zijn door de ambulance medewerkers gecontroleerd. Één slachtoffer is na de eerste zorg, overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Beide wagens moesten versleept worden. Op het kruispunt gebeuren met grote regelmaat aanrijdingen. Het verkeer op het Beechavenue heeft hier voorrang op verkeer van de Aalsmeerderweg. Het vorige ongeval gebeurde dus 3 uur geleden.

Fotografie: Rob Franken

 

Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue Rozenburg: Nog een aanrijding kruising Beechavenue

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Rozenburg: Drie uur later weer een aanrijding Beechavenue”

  1. @Moi,

    je leest niet goed, er staat ’tevens wordt de Aalsmeerderweg’ en niet de kruising ;-) gebruikt door vliegtuigspotters, in de scherpe bocht van de beechavenue zijn al natuurlijke boomstammen geplaatst tegen de vliegtuigspotters, dat mogen ze van mijn ook op de Aalsmeerderweg doen, of daar fatsoenlijke parkeerplekken maken, nu liggen daar van die halfgare betonblokken waar de automobilisten omheen parkeren.

  2. Moi

    @Roland,

    Dat van die begroeing kan inderdaad een rol spelen omdat het je zicht belemmerd.

    Viegtuigspotters zetten inderdaad vaak hun auto (gedeeltelijk) langs de weg, maar ik heb ze nog nooit op de kruising geparkeerd zien staan. Dat vliegtuigspotters een rol spelen bij de ongevallen op de kruising lijkt me dan ook erg ver gezocht.
    Dat dit op de Aalsmeerderweg zelf toch gevaarlijk situaties kan leiden is een ander verhaal.

    Wat hier meer meespeelt is denk ik de snelheid waarmee bestuurders de kruising naderen/passeren, vooral op de Beechavenue. Mogelijk in combinatie met lichtinval (van de zon, op dit tijdstip staat deze namelijk vrij laag) en de begroeing kan het lastig zijn om de snelheid van ander verkeer in te schatten. Zeker als deze harder rijden dan toegestaan kun je een inschattingsfout maken.

    Feit blijft dat dit een kruising is en bij kruisingen moet je gewoon altijd goed uitkijken. Een ongeluk kan altijd gebeuren, iedereen ziet wel eens iets over het hoofd.

  3. Ik kom daar dagelijks langs op weg naar m,n werk en het is idd een listige kruising met vrij hoge (onkruid) begroeiing waardoor je ook minder ziet, tevens wordt de Aalsmeerderweg gebruikt door vliegtuigspotters die maar overal klakkeloos hun auto neerkwakken wat uiterst gevaarlijk is, dat is daar ook wachten op ongelukken omdat deze weg ook veel gebruikt wordt door vrachtwagens.

Reacties zijn gesloten.