Hoofddorp: Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg

Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in HoofddorpHoofddorp, 7 augustus – Drie personenwagens waren woensdagmiddag betrokken bij een verkeersongeval in Hoofddorp. Het ongeval gebeurde rond zes uur op de kruising van de Kruisweg met de Rijnlanderweg. Twee personenwagens liepen bij de aanrijding forse schade op.

De bestuurster van een van de auto’s moest zich door ambulancepersoneel aan haar verwondingen laten behandelen. Het kruispunt was door het ongeval deels gestremd voor het overige verkeer waardoor automobilisten die vanuit De Hoek de Kruisweg op wilde rijden vertraging opliepen, agenten regelde tijdelijk het verkeer. Twee van de drie wagens moesten door een bergingsbedrijf worden opgehaald. Het is nog onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

Tijdens de afhandeling van dit ongeval knalde er ook nog twee wagens op elkaar, de inzittenden liepen geen letsel op, maar ook deze wagens liepen forse schade op.

Fotografie: Michel van Bergen & Eric van Lieshout

 

Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp Veel schade bij verkeersongeval op de Kruisweg in Hoofddorp N201 001 N201 002 N201 003

 

Misschien vindt u dit ook interessant?