Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand

Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brandHoofddorp, 3 augustus – De brandweer van Hoofddorp werd vanochtend iets over half zeven gealarmeerd voor een woningbrand in het Assinkbos. Bij aankomst van de woning bleek hier echter niets aan de hand. Op het adres bleek de melder te wonen, die een sterke brandlucht in de omgeving rook.

De brandweer is op zoek gegaan en de brandlucht en rook kwam uit een complex op het Mastbos. Diverse bewoners zijn hun bed uit gehaald door de brandweer. Uiteindelijk bleek er op de eerste etage, op balkon een tafel in de brand te staan. De tafel was snel geblust, de bewoonster had door de brand te veel rook binnengekregen en voor haar werd een ambulance gealarmeerd. De dame is in de ambulance geholpen gecontroleerd. De brandweer heeft als laatste de woning geventileerd.

Fotografie: Eric van Lieshout

 

 

Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand Hoofddorp: Brandweer op zoek naar brand

Misschien vindt u dit ook interessant?