Aalsmeer: Zoektocht naar vermiste Sofia (7) (update terecht)

bachlaan 02Aalsmeer, 25 juli- Vanochtend is een grote zoekactie gaande aan de Bachlaan in Aalsmeer. Het fietsje van de sinds gistermiddag vermiste Sofia werd daar gevonden door een voorbijganger. Een burgernetactie gisteravond leverde verschillende tips op die nu nader onderzocht worden.

Getuigen verklaarden aan de politie dat het meisje op haar gemak meefietste met een slanke vrouw. De politie heeft een sterk vermoeden wie de vrouw is, en is op zoek naar haar. Gezien de houding van het meisje en andere onderzoeksinformatie wordt op dit moment niet uitgegaan van een levensbedreigende situatie. Dat is ook de reden dat er geen Amber Alert is uitgegeven.

De foto van het meisje is verspreid onder politiemedewerkers zodat zij naar haar uit kunnen kijken. In verband met de privacy van het kind is de foto (nog) niet vrijgegeven aan de media.

Fotografie: Marco Carels

 

bachlaan 01 bachlaan 02 bachlaan 03 bachlaan 04 bachlaan 05

Total Page Visits: 387 - Today Page Visits: 1