Rijsenhout: Auto op z’n kant op de A4 (video update)

Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4Rijsenhout, 22 juli – Op de A4 richting Amsterdam is maandagavond rond half negen een autotransporter met daarop een bus op zijn kant gegaan. Het ongeval gebeurde op het stuk tussen de Bennebroekerweg en de Geniedijk.

De auto kreeg op de snelweg een klapband waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor. Het wagen kwam op zijn zijkant tegen de geleiderail tot stilstand. Hulpdiensten werden massaal opgeroepen, maar de inzet van de brandweer bleek niet nodig. De bestuurder is na de eerste medische zorg, voor verdere zorg naar het ziekenhuis overgebracht.

Door het ongeval waren de drie rechter rijstroken afgesloten en ontstond er een lange file. De autotransporter en zijn lading zijn door de bergingsdienst afgevoerd. De weginspecteur van Rijkswaterstaat had ook zijn handen vol, er was een hele geleiderail omgevallen en het asfalt was beschadigd. Noodreparaties op de A4 zullen nog ongeveer twee uur in beslag nemen.

Fotografie: Eric van Lieshout & Daniel van Straeten

 

Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4 Rijsenhout: Auto op z'n kant op de A4_MG_0047 _MG_0070 _MG_0074 _MG_0124 _MG_0142

 

Misschien vindt u dit ook interessant?