Hoofddorp: Navigatie en airbags uit auto’s gestolen

DSCN3533Hoofddorp, 10 juli – In Hoofddorp zijn in de afgelopen dagen weer diverse wagens opengebroken en is het navigatiesysteem en de airbag er vakkundig uitgehaald. De autokrakers komen zelfs terug, om de nieuwe airbags en navigatiesystemen die na de autokraak vervangen zijn, weer te stelen.

Beide voertuigen zijn al een keer doelwit geweest van autokraker, de één na twee dagen de ander na twee maanden.

Wees alert, heeft u een verdachte situatie, bel de politie.

DSCN3520 DSCN3521 DSCN3522 DSCN3532 DSCN3533 DSCN3534

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Hoofddorp: Navigatie en airbags uit auto’s gestolen”

  1. Ietwietwaait

    Mensen, let dan toch ook eens op. Hoe waag je het een egwilde airbag in ej auto te hebben? hoe durf je een navigatie systeem te bezitten? je weet toch dat inbrekers zo worden verleid? daar kunnen die arme stakkers niets aan doen toch? Je mag ook niet op vakantie gaan, want dan hebben de heren inbrekers ook vrij spel. EN hoe durf je van de politie te vragen om hier actie op te ondernemen? ze hebben het veel te druk met al die snelheidsovetreders op de bon te slingeren, dat weten we toch?

    Mja, J.van Noord van de Telegraaf gaf dit al in een column aan de laatste week maar het ziet er naar uit dat de man langzaamaan gelijk begint te krijgen. Inbreken loont, want je wordt toch nooit gepakt, daar komt oom agent niet meer voor. EN mocht iemand je aanvallen in zijn huis, dan klaag je hem aan voor mishandeling, geheid dat je het wint.

    Waar gaan we heen in deze tijd? waar is de tijd dat een inbreker achter tralies verdween?

  2. Revers

    Bij deze wil ik aangeven dat de politie zegt niets te doen als er bij je auto is ingebroken.Ze zeggen hier geen tijd voor te hebben omdat ze druk zijn met woning inbraken.
    Bij ons is hetzelfde gebeurd en heb vingerafdrukken en voetafdrukken gevonden maar de politie wil niet komen.

Reacties zijn gesloten.