Hoofddorp: Brand op bouwterrein Jansoniushof (update)

Jansoniushof 002Hoofddorp, 28 juni – De brandweer werd in de nacht van donderdag op vrijdag, zo rond kwart over twee gealarmeerd voor een woningbrand op het Burgemeester Jansoniushof. Bij aankomst bleek er plastic in de brand te staan, de brandweer heeft dit geblust.

Ondertussen kamde de politie de omgeving af, omdat er mogelijk sprake van brandstichting was. Er werd niemand meer in de omgeving aangetroffen. De brandweer heeft de rest van het terrein geïnspecteerd of er niet meer brandhaarden waren. Bij daglicht zal bekeken worden wat de exacte schade is.

update: 28-06-2013 | 02:20

Brand in nieuwbouw

Hoofddorp – De politie kreeg in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 02.20 uur een melding van een brand in een in aanbouw zijnd pand aan het Burg. Jansoniushof. De brandweer heeft het vuur geblust. Het is niet duidelijk hoe de brand is ontstaan. De politie sluit brandstichting niet uit en stelt een buurtonderzoek en een sporenonderzoek in. Ook is zij op zoek naar getuigen die mogelijk meer kunnen vertellen. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie in Hoofddorp via 0900-8844.

Fotografie: Eric van Lieshout

Jansoniushof 001 Jansoniushof 002 Jansoniushof 003 Jansoniushof 004 Jansoniushof 005 Jansoniushof 006

 

Total Page Visits: 1329 - Today Page Visits: 1