Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit

Schiphol, 26 juni – Op de Loevensteinse Randweg is een motorrijder van de Marechaussee woensdagochtend onderuit gegaan. De Marechaussee kwam uit de richting van de schipholtunnel en is in de bocht bij het Marechausse kantoor onderuit gegaan, al glijdend ging hij recht op een tegemoet komende wagen af.

De bestuurder van deze personenwagen, kon de motorrijder ontwijken, maar niet meer de motorfiets, die dus op de auto klapte. De motorrijder kwam er met lichte verwondingen vanaf en de bestuurder van de auto liep geen letsel op.

De verkeersspecialisten van de Marechaussee (Voa) onderzoeken het ongeval om de toedracht te bepalen. Door het onderzoek, was een deel van de Loevensteinse Randweg afgesloten en werd het verkeer omgeleid. De personenwagen is door de bergingsdienst afgevoerd, de motor door de eigen technische dienst van de Marechaussee.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Schiphol: Motorrijder Marechaussee onderuit Kmar 025

 

Misschien vindt u dit ook interessant?