Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal

Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaalSchiphol-Rijk, 21 juni – Een automobilist is vrijdagavond op een verkeerslichtenportaal geknald. Het ongeval gebeurde rond 10 uur op de Fokkerweg nabij de Waterwolftunnel, toen de automobilist uit de boog vloog en bovenop een verkeerslichten portaal knalde.

Diverse hulpdiensten, waaronder de politie, ambulance en de brandweer werden gealarmeerd. Na de eerste medische zorg door het ambulancepersoneel, moest het slachtoffer een alcoholtest ondergaan, deze bleek positief voor teveel alcohol. Het rijbewijs werd direct ingenomen.

Het slachtoffer is hierna naar het VuMc in Amsterdam overgebracht. Een gespecialiseerd bedrijf moest de elektriciteit van de verkeerslicht installatie en de straatverlichting afsluiten voordat het voertuig afgesleept kon worden. Hierna moet het portaal nog gerepareerd worden. De Fokkerweg, vanaf Schiphol-Oost richting Waterwolftunnel zal hierdoor nog geruime tijd afgesloten zijn.

Fotografie: Eric van Lieshout

Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

2 gedachten over “Schiphol-Rijk: Automobilist knalt op verkeerslichtportaal”

  1. ietwietwaait

    Ik hoop wel dat de chauffeur een lesje geleerd heeft en de alcohol laat staan volgende keer.

  2. ietwietwaait

    Zo te zien worden de verkeerlichten tegenwoordig ook van pisbakkenstaal gemaakt.
    Gelukkig reed er niet nog meer verkeer daar, die hadden de hele portaalmast op hun dak gekregen. Lijkt mij dat dit niet veilig is..
    Sterkte voor de uit de bocht gevlogen chauffeur,!

Reacties zijn gesloten.