Nieuw-Vennep: Fietser gewond achtergelaten, getuigen gezocht

FietsenNieuw-Vennep, 19 juni – Een 42-jarige Nieuw-Venneper heeft donderdagmorgen melding gemaakt van verlaten plaats ongeval. De man reed woensdagmiddag op zijn racefiets over de Venneperweg komende uit de richting van Beinsdorp.

De man zag ter hoogte van de ingang van de parkeerplaatsen nabij het winkelcentrum Getsewoud een auto die rechtsaf wil slaan om het parkeerterrein op te rijden. De fietser remde in eerste instantie maar ziet dat de bestuurder van de auto zijn kant op kijkt.

In de veronderstelling dat de automobilist hem gezien heeft, begint hij weer te fietsen. Op dat moment trok de auto ook op, de fietser schrok en gaf, om een aanrijding te voorkomen, een ruk aan zijn stuur. Hierdoor kwam hij ten val en scheurde een pees van zijn pink.

De 42-jarige fietser is naar een ziekenhuis gegaan om zijn verwonding te laten behandelen. De racefiets van de man raakte beschadigd. De automobilist heeft zich niet bekend gemaakt. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

Het voertuig is vermoedelijk een moccakleurige SUV. Getuigen die mogelijk een kenteken van de auto hebben of informatie over de bestuurder worden verzocht contact op te nemen met de politie in Nieuw-Vennep via 0900-8844.

Misschien vindt u dit ook interessant?