Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden

Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehoudenHoofddorp, 5 juni – De politie heeft woensdagmiddag vier vrouwen uit Amsterdam, in de leeftijd van 23 tot 58 jaar, aangehouden in het centrum van Hoofddorp. De dames worden verdacht van het gezamenlijk plegen van winkeldiefstallen. 

Het viertal had verschillende kledingstukken weggenomen bij winkels. Eén van de vrouwen had twee jonge kinderen bij zich. De dames zijn in diverse politievoertuigen overgebracht naar het bureau, waar ze een nachtje mochten blijven logeren.

Fotografie: Eric van Lieshout

Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden Hoofddorp: Vier winkeldievegges aangehouden

 

Total Page Visits: 307 - Today Page Visits: 1