Hoofddorp: Man gebeten door hond na schermutseling (video update)

Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutselingHoofddorp, 5 juni – Bij een schermutseling op het Muiderbos ter hoogte van het winkelcentrum het Paradijs is één persoon gebeten door een hond. Om onduidelijke reden vlogen twee personen elkaar zo rond half acht aan, waarbij de hond van de één, de andere heeft gebeten.

Diverse agenten waren er voor nodig om de boel weer tot bedaren te brengen. Een van de twee vechtersbazen raakte dusdanig gewond dat deze voor behandeling naar het ziekenhuis is gebracht. De ander is met agenten mee, naar het bureau om aangifte te doen.

  • Fotografie: Eric van Lieshout & Jasper Meekel
  • Video: Keesjan Haasnoot

Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling Hoofddorp:  Man gebeten door hond na schermutseling

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp: Man gebeten door hond na schermutseling (video update)”

  1. Q

    De man zonder hond daagde de hond zelf uit de hond verdeigde zich en de baas hield hem rustig de man bleef uitdagen

  2. passeerder

    De man met de hond zat de andere man steeds achterna en was zijn hond aan t opnaaien, t slachtoffer was duidelijk bang voor de hond. T was schandalig… Hoe maak je een hond vals, zo Dus… afnemen die hond en een goed baasje zoeken..

  3. Q

    De man is waarschijnlijk niet gebeten door de hond maar heeft tegen de glazen vakkel aan getrapt een daardoor bloede zijn voet

Reacties zijn gesloten.